Köpa begagnad iphone x och Spara Lite Pengar

Du vill ha iPhone X men kan inte motivera att spendera $1000. Köp begagnat för att få Apples nya flaggskepp och spara pengar. Om du spelar dina kort rätt kan du spara hundratals på en “ny för dig” iPhone X som ser ut och fungerar fräsch. Innan du bläddrar i annonsen, kom ihåg dessa saker för att få dinköpa begagnad iphone x att fungera framgångsrikt.

Vad du ska leta efter i en begagnad iPhone X

Kontrollera dessa saker för att få en bra affär på en begagnad iPhone X.

Granska iPhones hälsa. Kontrollera om det inte finns några större bucklor, sprickor eller repor på kroppen eller skärmen. Mindre slitage är acceptabelt, men allvarliga skador kan bli kostsamma att återställa. Kontrollera bak- och främre kameror för renhet och funktionalitet. Fråga om iPhone X har varit nedsänkt i vätska, vilket kan orsaka interna problem.

Inspektera batteriets laddning. Ett iPhone X-batteri bör behålla 80 % kapacitet efter 2-3 år. För maximal kapacitet, låt säljaren verifiera batteriet under Inställningar. Om det är under 80 %, leta efter en ersättning för $70 snart. Inkludera det i ditt pris.

Se till att iPhone är upplåst, inte aktiverad. Kontrollera att säljaren har raderat iPhone från iCloud. Du kan inte använda en aktiveringslåst iPhone utan ägarens Apple-ID. Besök en operatörsbutik för att kontrollera iPhones rena IMEI-nummer och kontoaktivering.

Slutsats

Det är allt. Jämfört med att köpa den senaste modellen kan en skonsamt använd eller köpabegagnadiphone x spara pengar och hålla i flera år. Var smart med att kontrollera batteriets hälsa innan du köper. Sätt realistiska förväntningar på livslängd och funktioner, och en begagnad iPhone X levererar fantastisk prestanda utan att bryta banken. Nu när du vet vad du ska leta efter och vad du ska fråga kan du tryggt köpa begagnat. Lägg i stället de extra pengarna på en utmärkt app eller tillbehör. Njut av din “nya” telefon!